Strani

O meniIščem delodajalca, torej zakaj se ne bi predstavila na malo drugačen, izviren način. Čeprav nimam veliko izkušenj, iščem zaposlitev, kjer bi me mentor/ji vzeli pod svoje okrilje. Željna sem znanja, spoznati in naučiti se novih stvari. Fotografija je tista, ki me navdušuje in svoj navdih iščem predvsem v svoji družini.


Velikokrat se postavi vprašanje, kako bi te opisali prijatelji ali kako bi se opisal sam. Si bom dovolila in prilepila opis, kako me je pri nekem projektu, opisala zelo dobra 
prijateljica.“Je odločna, natančna, trmasta, vztrajna, odkrita, iskrena, vedno zabavna, izredno pogumna in ljubi življenje, ki jo preseneča z raznoraznimi izzivi. Je optimistična, zato morebitne prepreke uspešno rešuje in verjame v to, da se iz česarkoli slabega da vedno potegniti tudi veliko dobrega. Zelo rada ima humor, druženje s prijatelji, dolge večerne sprehode, zanimive pogovore, dobro glasbo, sladoled z vročimi višnjami in še veliko drugega, kar ji lepša življenje. Nikakor pa ne trpi hinavščine, zahrbtnosti, egoističnih in prepotentnih ljudi, velikih odločitev, dolgih telefonskih računov in kakršnihkoli baterij, ki se vedno spraznijo ob nepravem času.”Izmed vsega pa najbolj uživam na smučanju, adrenalinskih stvareh s svojo "Betko", ne branim pa se tudi dolgih poletnih sončnih dni na obali. Seveda v družbi svojih treh. 
                                               

Sledi pa še ena pomembna drobtinica iz preteklosti. Strast do avtošporta, ki pa se je zaradi dveh malčkov in družinskega življenja, malo umirila. 


Poleg te spletne predstavitve imam seveda pripravljen tudi tisti uradni, klasični CV, ki ga ponavadi zahtevajo delodajalci...ter že čaka na vas.

Ni komentarjev:

Objavite komentar